Spaţiu pentru columbofili

Asociaţia Columbofila Gorj va avea un sediu începând cu această lună. Primăria Târgu Jiu i-a atribuit un spaţiu în incinta fostului Grup Şcolar Transporturi Auto “Traian Vuia”. Aici crescători de porumbei vor putea organiza activităţi sportiv – columbofile. Termenul atribuirii în folosinţă gratuită este de 2 ani. Asociaţia nu va putea schimba destinaţia spaţiului pe perioada folosinţei acestuia. (D.M.)

Asociaţia Română de Oncologie sprijină gorjenii

Asociaţia Română de Oncologie “Sfânta Ana” va funcţiona începând cu luna iunie într-un sediu pus la dispoziţie de către Primăria Târgu Jiu. Este vorba despre un spaţiu în suprafaţă de 16,8 mp, situat în strada Unirii, bl. 2. Scopul acestei asociaţii este de a acorda consiliere psihologică şi sprijin medical bolnavilor de cancer din judeţul Gorj. În cadrul asociaţiei vor funcţiona doi psihologi voluntari şi un medic. Aici vor fi organizate întâlniri cu bolnavi şi diverse activităţi menite să le aline suferinţa. (D.M.)

Centrul Antidrog, în continuare în incinta Teatrului de Vară

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog va funcţiona în continuare în incinta Teatrului de Vară. Consiliul Local a aprobat darea în folosinţă a sediului în anul 2006. Perioada contractului a fost prelungită în anul 2007, 2008, iar în anul 2009 a fost încheiat un nou contract cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj ca urmare a trecerii Agenţiei Naţionale Antidrog în structura Ministerului Administraţiei şi Internelor. Astfel, contractul de comodat încheiat cu IPJ Gorj a fost prelungit cu încă un an, începând cu data de 1 iunie 2011. (D.M.)

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: