Spectacol umanitar pentru copiii cu autism

Spectacol umanitar la Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Actorii au pus în scenă piesa „Patul Oval”, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor merge către copiii cu autism din județul Gorj. Evenimentul a fost organizat de Asociația „Ego” din Târgu-Jiu.

Teatrul dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu împreună cu Asociația „Ego” au organizat aseară un spectacol umanitar. Prețul biletului la piesa de teatru „Patul Oval” a fost de 50 de lei, iar în sală au fost aproximativ 100 de persoane. Cu banii strânși din vânzarea biletelor, organizatorii vor ajuta mai mulți copii care suferă de autism. „Este un eveniment umanitar într-adevăr. Prin amabilitatea domnului director se pune în scenă piesa cu titlul Patul Oval și banii încasați în urma vânzării biletelor, atât cât am reușit noi să vindem, vor intra în contul Asociației Ego, care se ocupă cu terapia copiilor autiști. Sperăm să reușim să susținem 5 copii”, a declarat Laura Bârdeanu. 

Toți cei care au venit  la teatru au făcut acest lucru pentru a-i ajuta pe micuții greu încercați de soartă. „Este vorba de strângerea unor fonduri pentru tratarea și recuperarea copiilor autiști. Numărul acestor copii este destul de mare. Trebuie să fim alături de cei neajutorați, de cei loviți de soartă”.

Astfel de evenimente vor mai avea loc în perioada următoare.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: