Speră să termine anul viitor asfaltările prin programul ”Anghel Saligny” 

Se lucrează de zor în comuna Telești, la modernizarea mai multor drumuri comunale și sătești, dar și la construirea a trei poduri. Investiția ar trebui să fie gata în patru ani, însă autoritățile locale speră ca lucrările să fie gata anul viitor la cum decurg lucrurile în acest moment.

Nu mai puțin de 10 kilometri de drumuri sătești și comunale au intrat în reabilitare prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”. Primăria Telești a primit 1.650.000 de lei pentru aceste drumuri dar și pentru construirea a trei poduri.

”Se lucrează foarte bine la asfaltarea drumurilor pentru care am primit finanțare prin programul ”Anghel Saligny”. Termenul de finalizare a lucrărilor este de patru ani, însă eu sunt sigur să investiția va fi gata anul viitor. Tot în cadrul acestui proiect se vor construi și trei poduri care erau absolut necesare.  Mai avem în lucru încă două proiecte a câte cinci kilometri de drum fiecare pentru care așteptăm finanțare și o dată finalizate și acestea infrastructura din localitate va fi modernizată în proporție de 100%”, a declarat primarul din comuna Telești, Romulus Bâldea.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: