Spitalele din Gorj îşi deschid porţile pentru o zi

Cele şapte spitale din judeţul Gorj vor fi deschise pentru o zi vizitatorilor în data de 22 august 2015, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Gorj. Astfel, managerii unităţilor spitaliceşti vor organiza tot soiul de evenimente medicale şi campanii de sănătate, dar vor permite şi cetăţenilor să viziteze laboratoarele şi secţiile din cadrul spitalelor. Cele mai diverse activităţi vor avea loc în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Toate unităţile spitaliceşti din judeţul Gorj sărbătoresc pe 22 august 2015 ”Ziua Porţilor Deschise”. Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, începând cu ora 11.00, în cadrul bibliotecii spitalului din strada Tudor Vladimirescu, se desfăşoară cinci campanii de sănătate susţinute de medicii Lucreţia Pârcălăboiu, Marcela Barbarasa, Ana Velcea, Ramona Oprea, Vochiţa Stoiconiu. Manifestările se încheie la ora 13.00.

Spitalul Orăşenesc Bumbeşti Jiu va desfăşura un program bazat pe circuite de vizită la Camera de Gardă, Laboratoare medicale, Pediatrie, Kinetoterapie şi Bloc Operator. Cât priveşte Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti, managerul Constantin Târziu îi va însoţi pe vizitatori în toate secţiile unităţii. La Spitalul Orăşenesc Novaci va avea loc în aceeaşi zi o masă rotundă în care se vor prezenta Drepturile şi Obligaţiile pacienţilor, dar şi dotările spitalului. În intervalul orar 10.00-12.00, la Spitalul din Turceni se vor organiza vizite cu publicul pe traseul Laborator de Radiologie-Camera de Gardă - Chirurgie Generală - Compartiment ATI – ORL – Pediatrie – Neurologie - Ginecologie.

Manifestările din cadrul Spitalului Orăşenesc Rovinari încep la ora 9.00 şi vor avea loc activităţi de informare cu privire la acordarea primului ajutor precum şi consecinţele obezităţii la copii. Prezentarea din cadrul Spitalului din Motru se va lăsa cu exemplificări practice privind manevrele salvatoare de viaţă. Prezentarea va fi susţinută de doctorul Alin Cristian Efrim, medic specialist medicină de urgenţă.  

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: