Spitalul Motru, manager nou şi încă doi medici

Medicul chirurg Teodor Zavate este noul manager al Spitalului Municipal Motru începând de vineri. Cu doar o zi mai înainte, Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţie în urma câştigării calităţii de parlamentar. Tot de la sfârşitul săptămânii trecute, unitatea spitalicească şi-a întregit echipa de specialişti cu un medic anestezist şi cu un medic dermatolog.

Spitalul Municipal Motru are un nou manager după ce Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţie ca urmare a câştigării mandatului de deputat pe Colegiul 4. Începând de vineri, medicul chirurg Teodor Zavate conduce interimar unitatea spitalicească, până la organizarea unui concurs pe post. Camelia Khraibani spune că Zavate are experienţă în funcţie de conducere întrucât i-a ţinut locul pe perioada campaniei electorale şi a mai deţinut anterior şi funcţia de director medical. ”Doctorul Zavate va fi director interimar până la organizarea concursului. Dumnealui este chirurg la unitatea noastră de 5 ani, a mai fost director medical, iar pe perioada concediul meu, a campaniei electorale, a asigurat interimatul”, a declarat Camelia Khraibani.

Echipă completă de specialişti

Tot din data de 4 ianuarie, spitalul de la Motru şi-a întregit echipa de specialişti. Unitatea spitalicească are acum un medic anestezist cu normă întreagă în persoana doctorului Mircea Şerban, dar şi medic dermatolog în persoana Lilianei Nănău. Camelia Khraibani, fostul manager, spune că i-a aşteptat de foarte mult timp pe cei doi medici pentru ca spitalul să nu mai ducă lipsă de specialişti. „Mă bucur că am fost aici când au venit medicul anestezist şi medicul dermatolog pe care îi aşteptam de foarte multă vreme. Ştiam că vor veni întrucât acum şi-au terminat stagiul de pregătire, rezidenţiatul. Până acum în spitalul nostru exista medic anestezist doar cu o jumătate de normă. Este vorba despre doctorul Chiriac, de la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu-Severin, care venea la noi trei zile pe săptămână. Referitor la medicul dermatolog, acesta nu a existat în Spitalul Motru de mai bine de 10 ani. De acum echipa va fi mai completă şi va acoperi majoritatea specializărilor”, a menţionat Camelia Khraibani.

STRUCTURĂ

Spitalul Municipal Motru funcţionează cu 175 de paturi, patru secţii: pediatrie, interne, obstetrică ginecologie, şi neurologie, dar şi opt  compartimente medicale.   

Vizualizări: 222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: