Spitalul Târgu Jiu, dotat cu mamograf și incubatoare

Achiziția publică a unui mamograf și a unor incubatoare a fost finalizată. Astfel, aparatura medicală a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, urmând a fi montantă săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Unitatea medicală din Târgu Jiu a fost dotată cu 9 incubatoare închise și deschise, dar și cu un mamograf de ultimă generație. Cosmin Popescu, șeful CJ Gorj, spune că pe data de 10 iunie sunt așteptați cei care se ocupă de montarea acestora.

”Am finalizat achiziția publică privind incubatoarele și mamograful. Aparatura a fost livrată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, urmând a fi instalate începând cu data de 10 iunie. Sperăm ca cel care a livrat echipamentele să fie prezent pe data menționată și să le instalăm”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Medicii au fost cei care au cerut acest mamograf digital pentru spitalul din Târgu Jiu. Suma pusă la bătaie pentru această investiție este de peste 1,4 milioane de lei.

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: