Lucrări pentru extinderea reţelei de gaze în cartierul Preajba

Vești bune pentru locuitorii cartierului pentru tineri de la Preajba, Târgu Jiu. Aceștia pot depune cereri pentru alimentarea cu gaze naturale. Lucrările au început deja în zonă pentru extinderea rețelei, iar până în toamnă vor fi finalizate.

Alimentarea cu gaze naturale din zona Preajba a municipiului Târgu Jiu este o lucrare mult așteptată de locuitorii cartierului pentru tineri. Astfel, s-a dat startul lucrărilor, iar până spre finalul anului, totul va fi gata. Este o investiție a Primăriei Municipiului Târgu Jiu, în valoare de 2 milioane de lei, ce se va întinde pe o distanță de 4 kilometri.

”Am o veste bună și pentru cetățenii ce locuiesc pe strada Frăsinetului. Și acolo avem un proiect în valoare de peste 100.000 de lei pentru extinderea rețelei de gaze. Lucrările au fost deja contractate, ca de altfel și pentru strada Prieteniei (peste 80.000 lei) și strada și aleea Paltinului din Iezureni (90.000 lei). De asemenea, am inițiat demersurile pentru a demara lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale pentru toate zonele din care am primit solicitări de la cetățeni”, transmite primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: