Sporurile de la DGASPC Gorj bagă o angajată în comisia de disciplină

O angajată a Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost băgată în comisia de disciplină. Se pare că din vina salariatei respective o parte din funcţionarii publici din cadrul Direcţiei primesc în continuare sporuri, iar alţii nu. Constantin Preoteasa aşteaptă acum decizia comisiei de disciplină pentru a vedea dacă vina este numai a angajatei sau şi a altor persoane.

Comisia de disciplină din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului anchetează o angajată care se presupune că este vinovată de faptul că o parte din colegii ei şi-au primit sporurile înapoi, iar alţii nu. S-a ajuns în această situaţie pentru că respectiva nu a înregistrat la timp recursurile formulate destul de târziu de juristul direcţiei şi din această cauză unii salariaţi şi-au primit sporurile înapoi. Conducerea direcţiei aşteaptă acum rezultatele comisiei de disciplină. „De acest caz se ocupă acum comisia de disciplină pentru a vedea exact dacă secretara este sau nu de vină. După ce avem rezultatele anchetei v-om lua o măsură. Atunci juristul a redactat mai târziu recursurile, secretara nu a mai avut timp să le înregistreze şi a expirat termenul. Asta s-a întâmplat”, spune Constantin Preoteasa 

NEPĂSARE

Preşedintele Consiliului Judeţean în subordinea căruia se află DGASPC Gorj a aflat de la reporterii Gorj Tv despre acest caz şi susţine că va încerca să afle ce s-a întâmplat acolo. A precizat faptul că de aceste probleme răspunde directorul instituţiei.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: