Stadionul din Târgu Jiu, reabilitat conform cerinţelor UEFA

Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a intrat în reparaţii. Acest lucru se datorează condiţiilor impuse de reprezentanţii UEFA pentru ca arena să se ridice la standardele europene. Primăria a dispus începerea lucrărilor astfel încât până în data de 10 iulie stadionul să fie reabilitat cu scaune noi şi scări de acces conforme. 

Conform cerinţelor oficialilor UEFA trebuie efectuate lucrări pentru asigurarea accesului în interiorul stadionului, de înlocuire a scaunelor şi a toaletelor turceşti. De asemenea, pista de atletism va fi pavată. Lucrările de renovare au fost deja demarate. „La stadion au fost convenite o serie de lucrări în urma deplasării reprezentanţilor UEFA. Primăria împreună cu clubul au stabilit o serie de lucrări ce trebuie realizate. Lucrările sunt în derulare, pe de o parte pentru asigurarea accesului, refacerea scărilor la parametrii corespunzători, la înlocuirea scaunelor şi a instalaţiei de sonorizare. Vom efectua şi pavarea zonei exterioare, a pistei de atletism, conform celor prescrise de către reprezentanţii UEFA astfel încât să nu existe zone în care ar putea fi pietre sau alte obiecte cu care se poate arunca”, a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu.   

Termen de finalizare, 10 iulie

Lucrările de reabilitare a stadionului conform standardelor impuse de reprezentanţii UEFA sunt executate cu bani de la bugetul local. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu mai spun că nu se impune extinderea parcării din zona stadionului şi că reparaţiile vor fi finalizate în luna iulie. „Deocamdată locurile de parcare de la stadion sunt suficiente, vom face doar reparaţiile curente, dar nu este vorba de o extindere a parcării. Suma estimată a tuturor lucrărilor este în jurul a 150.000 lei şi ne-am propus ca termenul de finalizare al lucrărilor să fie data de 10 iulie”, a mai spus Raul Chiriac.

Pandurii Târgu Jiu va disputa la Târgu Jiu meciul de pe teren propriu din turul 2 preliminar al Europa League.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: