Stadionul modern de la Polovragi, inaugurat în aprilie

Comuna Polovragi se va număra printre localităţile cu cele mai moderne stadioane din judeţ. Investiţia de aproximativ 600.000 de lei va fi inaugurată spre sfârşitul lunii aprilie. Terenul dispune de gazon sintetic de ultimă generaţie, putând fi folosit ca teren de fotbal, baschet sau handbal. Lângă teren sunt vestiare ultramoderne, prevăzute cu grupuri sanitare individuale şi cabine de duş moderne.

Primăria Polovragi a primit ultima tranşă de bani pentru finalizarea stadionului modern, început în urmă cu şapte ani. „Din anul 2008 încercăm să finalizăm stadionul, însă lucrările au fost întârziate din cauza lipsei de fonduri. Ni s-a alocat şi ultima tranşă de bani, iar în maxim o lună stadionul va putea fi inaugurat. Mai avem de realizat pista pentru sărituri, pista de alergări şi tribunele. De asemenea, trebuie montate centrala şi lămpile de iluminat. Apa caldă va fi asigurată de panouri solare”, a declarat Ştefan Făsuescu, primarul comunei Polovragi.

Stadionul a fost amenajat în zona târgului anual de Sfântul Ilie, pe o suprafaţă de peste 12.000 mp. „Stadionul este amenajat la standarde europene şi urmează să fie omologat pentru jocurile sportive. Suprafaţa totală este de 12.350 mp, iar valoarea investiţiei se ridică la suma de 558.523 lei”, a mai precizat Ştefan Făsuescu.

Stadionul nu este singura investiţie aflată în prag de finalizare la Polovragi. În această săptămână, va fi inaugurată lucrarea ce vizează mărirea capacităţii de aducţiune cu apă în satul Polovragi. „Am mai realizat un bazin de captare şi un bazin de depozitare, cu staţie de tratare apă, care va intra în reţeaua veche. Această investiţie are o valoare de 652.410 lei şi a fost necesară întrucât pe timpul verii, mai multe gospodării rămâneau fără apă”, a menţionat primarul comunei Polovragi.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: