Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stamatoiu, pus la punct în PSD

e Ion Stamatoiu l-a luat gura pe dinainte atunci când a declarat că ar putea fi viitorul candidat la Primăria Scoarța. Acesta este contrazis chiar de către șeful său pe linie de partid, Florin Cârciumaru, care crede ca președintele organizației de la Scoarța a vorbit fără să gândească. Nu s-a stabilit că va candida în locul lui Cotârlau.
Florin Cârciumaru, preşedintele Partidului Social Democrat de la Gorj, a declarat că declaraţiile făcute de Ion Stamatoiu, prin care acesta sustinea că va candida la Scoarţa în locul lui Cotârlău din partea uniunii, sunt declaraţii nefericite care nu trebuiau făcute. Mai mult, preşedintele social democrat a declarat că primăria aparţine liberalilor şi PSD nu îşi va nominaliza candidat la Scoarţa.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: