Stanca: „Domnul Cârţu dă-n mine ca surdu-n tobe!”

Portarul Răzvan Stanca şi-a pierdut locul de titular în poarta Pandurilor după ce a primit un autogol la meciul cu Poli Timişoara. Considerat vinovat de acest gol Stanca a fost vehemen acuzat de antrenorul Sorin Cârţu aspect care l-a nemulţumit pe Stanca deşi spune că se consideră vinovat şi regretă greşeala din faza înscrierii golului. Conştient că nu va mai putea fi titular la acest meci, Răzvan Stanca i-a urat succes în poartă lui Mingote pentru că Pandurii nu îşi mai poate permite să facă paşi greşiţi.

Stanca a făcut ieri deplasarea cu Pandurii la Bucureşti, dar e convins că nu va fi printre titulari la meciul cu Unirea Urziceni de vineri. Stanca şi-a recunoscut greşeala la gol, dar spune că e surprins totuşi de reacţia lui Sorin Cârţu de după meci şi în zilele care au urmat: „Mi-am dat seama că am greşit acolo şi nu trebuia să ies din poartă la faza autogolului. Dar, sincer, nu mă aşteptam ca antrenorul să reacţioneze aşa de  acid. Dar nu e prima dată când mă ceartă şi când reacţionează atât de urât şi mă arată cu degetul atât de des. Chiar m-a surprins reacţia aceasta atât de vehemanetă. Sigur voi pierde acum postul de titular, mă aştept, asta e clar. Dar mă dazamăgeşte doar modul cum a continuat după meci să mă acuze. Deja suntem la 48 de ore după meci şi domnul Cârţu dă-n mine ca surdu-n tobe. De aceea spun că  mă aştept să nu mai fac parte din lot”.

Stanca se simte vinovat acum pentru pierderea celor trei puncte din jocul precedent şi îşi face autocritica pentru că a calculat greşit traiectoria mingii dar se bucură de faptul că i-au fost alături măcar colegii: „Mă simt vinovat pentru că am pierdut trei puncte. Că poate dacă nu ieşeam la faza aceea poate nu luam gol dacă stăteam pe linia porţii. Dar am apreciat greşit traiectoria mingii şi de aceea s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat  de s-a luat gol. Colegii nu mi-au reproşat nimic, băieţii au fost alături de mine. Ştiu că a greşi e omeneşte şi lor li s-a întîmplat şi nu mi-au pus prea multe întrebări, nu mi-au făcut reproşuri şi chiar apreciez faptul că au procedat aşa”.

Portarul convocat în lot pentru jocul cu Unirea doar din cauză că nu mai există al treilea portar la Pandurii spune că se va pregăti la fel de bine şi va aştepta să intre din nou în poartă: „Ce să fac, nu mai am 20 de ani să mă lamentez acum- O să mă pregătesc în continuare la fel de bine cum  m-am pregătit şi până acum şi să fiu mai concentrat la meciuri ca să nu mai greşesc. Sper să câştigăm acum la Urziceni şi să se uite toate aceste probleme şi să revin şi eu în poartă. Lui Mingote îi urez ca la acest meci să nu ia gol şi măcar să venim cu un punct de acolo. Nu ne mai permitem nici un pas greşit acum. Şi mă refer şi la portari că nu suntem decât doi iar dacă unul din noi se accidentează sau e suspendat  va fi cam grav”.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: