Stângă, albit de arbitri

Stângă se bucura înaintea turneului de la Târgu Jiu de faptul că arbitrii vor arbitra aceste partide după noile reguli din arbitraj, dar la final avea să se plângă de faptul că aceştia nu le aplică corect.

Tehnicianul Energiei Pandurii şi al naţionalei masculine are 53 de ani şi încă nu a albit definitiv, dar după ce a văzut cum aplică arbitrii români noile reguli consideră că puţinul păr care nu e alb va albi imediat: „Arbitrii ăştia din Craiova nu au arbitrat după noul regulament. Cu Reşiţa trei sferturi din acţiuni la Pârâianu au fost fault în atac. Sunt convins că în noul campionat rămăşiţele de păr negru pe care le mai am se vor transforma în păr alb pentru că noul regulament de arbitraj e cel mai uşor mod de a te fura”.

Stângă a fost unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai arbitrilor români pe care i-a acuzat de nenumărate ori că arbitrează după cum cer unele echipe, fiind chemat şi la comisii din acest motiv. Tehnicianul apreciază însă că nu va putea face nimic dacă arbitrii vor aplica regulile după bunul plac: „Ce poţi să faci, memoriu dar poţi să pierzi un meci pe interpretarea arbitrilor”.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: