Stângă și-a amintit de jucătorii de la Tg Jiu

Handbaliștii Energiei încă mai au priză la echipa națională. Doi dintre ei au fost chemați de selecționerul Vasile Stângă pentru trofeul Carpați, competiție ce va avea loc la finele lunii octombrie. Paul Giotoiu și Alexandru Asoltanei fac parte din lotul de rezervă al tricolorilor dar speră să-l convingă pe Stângă să-i păstreze și pentru partidele din preliminariile Campionatului Mondial din 2013.

După o perioadă în care au fost ignoraţi de fostul antrenor al Energiei, actualmente selecţioner, Vasile Stângă, jucătorii gorjeni revin la naţională.

Stângă și-a amintit de Energia

România va merge cu două echipe la Trofeul amical Carpaţi de la Piatra Neamţ iar din lotul de rezervă fac parte şi Giotoiu şi Asoltanei. În plus câţiva jucători au prins lotul de tineret. ”Mledenciu și Geică sunt la tineret. Nu m-au surprins aceste convocări pentru că știam că o să se facă o convocare mai largă a mai multor jucători pentru a-i avea sub supraveghere”, spune Andrieș. România se va duela la Trofeul Carpaţi cu Iordania şi Ucraina iar apoi se va bate în preliminariile Campionatului Mondial din 2013 cu Luxemburg. Toate aceste confruntări vor cauza o pauză de o lună de zile în Liga Naţională. ”Ne afectează într-un fel că o să plece acești jucători de la antrenamente dar ne și bucură în același timp. Acesta este meritul lor, rezultatele bune din ultima perioadă l-au făcut pe selecționer să se uite din nou la echipa din Tg Jiu. Era vorba și de un al treilea jucător, s-au cerut informații despre Păiuș dar nu a mai fost convocat”, a încheiat Andrieș. Ultimul meci al Energiei înainte de pauză e vineri de la ora 18.30, pe teren propriu contra celor de la U Cluj.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: