Stănişoară, aşteptat să valideze candidaţii PDL Gorj

Mihai Stănişoară, vicepreşedinte al PDL, este aşteptat la sfârşitul săptămânii la organizaţia Gorj, pentru a valida candidaţii stabiliţi până acum pentru alegerile locale. Informaţia a fost făcută publică aseară la Gorj TV de Nicolae Daviţoiu, preşedintele PDL Târgu Jiu.

Rămâne de văzut dacă până la sosirea lui Stănişoară vor fi finalizate sondajele de opinie pentru desemnarea candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Gorj şi Primăria Târgu Jiu. Daviţoiu susţine că sondajele nu au fost făcute şi că datele prezentate în presa locală nu ar fi reale. Un cotidian din Gorj a scris că în sondajul PDL, democrat liberalii ar avea 3% în Târgu Jiu şi 7% în judeţ. Daviţoiu este de altă părere şi, chiar dacă nu are rezultatele sondajului, este de părere că partidul pe care îl reprezintă are girul a 15% din electoratul Târgu Jiului şi circa 18% la nivelul Gorjului.

Pentru Primăria Târgu Jiu, PDL a propus sondarea lui Nicolae Daviţoiu, Nicolae Cilibiu şi Vasile Picioruşi. Întrebat dacă va intra în cursă indiferent cât de mic ar fi procentajul obţinut în sondaje, în condiţiile în care va fi totuşi primul dintre cei trei, Daviţoiu a spus că cineva trebuie să candideze. „PDL nu îşi poate propune să câştige toate primăriile reşedinţă de judeţ. Acum indiferent de sondaje, PDL este un partid puternic, care trebuie să aibă candidat în fiecare municipiu. Cineva trebuie să candideze şi la Târgu Jiu”, a explicat Daviţoiu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: