Mario Găman mai vrea întăriri la Filiaşi

Antrenorul Mario Găman a debutat cu dreptul la noua sa echipă, CSO Filiaşi, reuşind o victorie în deplasare. Cu toate că a făcut foarte multe transferuri în vară, aducând mai ales jucători gorjeni, Găman vrea să mai facă modificări la echipă.

Gorjeanul de pe banca celor de la CSO Filiaşi are la dispoziţie un lot de 22 de fotbalişti, dar ar fi de acord dacă i s-ar mai aduce doi jucători. Mario Găman este totuşi mulţumit de lotul actual, mai ales că a reuşit o victorie în prima etapă, la Alexandria, dar ar mai dori un atacant şi un mijlocaş.

„Am reuşit să definitivăm lotul şi sunt mulţumit. Trebuie să recunosc că ne mai doream un vârf şi un mijlocaş lateral sau un fundaş lateral care să fie junior. Dar mai este timp să aducem până când se termină perioada de transferări. Mai pot apărea modificări în lot”, a precizat Găman care are încredere în lotul actual: „Cam 95% ăsta este lotul pe care ne vom baza în acest tur de campionat. Din punctul meu de vedere este un lot competitiv, în care eu şi toţi cei din staff avem mare încredere. Cred că ne vor ajuta pe tot parcursul acestui tur, plus în etapele de Cupa României care vor urma“.

Mario Găman, ca şi ceilalţi antrenori de la eşalonul trei, este nevoit să ia în calcul acum şi posibile infectări COVID-19 care i-ar putea afecta lotul.

Lotul echipei CSO Filiaşi include foarte mulţi jucători gorjeni dintre care cinci au trecut şi pe la Pandurii. Din lotul actual fac parte: Ovidiu Jianu, Mario Enache, Vlad Bosnea – Aurel Lupu, Cosmin Calu, Ionuţ Tătaru, Dragoş Circă, Eduard Dina, Robert Dănescu, Răzvan Vulpe, Ionuţ Rupa, Andrei Vaştag, Alex Armăşelu, Alex Duriţă, Cristi Poiană, Sabin Lupu, Dragoş Săulescu, Andrei Militaru, Andi Manolache, Alex Fotescu, Vlad Buţurcă, Răzvan Vespe.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: