Start la Cupa Energia

Handbalistii Energiei se pun din nou pe treaba. Dupa 3 saptamani de pauza, elevii lui Andries iau parte miercuri la un turneu amical organizat chiar la Tg Jiu. Handbalistii joaca azi de la ora 10 cu Potaissa Turda iar de la 12 cu CSM Oradea.

După 3 săptămâni de pauză, oamenii lui Andrieş revin la lucru. Chiar înainte de Paşte, gorjenii organizează Cupa Energia pe teren propriu.

Se bat doar cu două echipe, nu cu trei

Iniţial 3 echipe au fost invitate dar Bacăul s-a retras în ultimul moment. Apolzan şi compania se vor bate astfel doar cu Turda şi Oradea pentru primul loc. „Interesul nostru este să ne pregătim. Împărţim echipa în două, avem patru meciuri. Fiecare aleargă şi folosim acest turneu strict pe pregătire fizică înainte de sărbători. După Paşti vom lucra mai mult tactic în vederea meciului de la Steaua. Obiectivul strict la turneu e alergare şi alergare”, spune Andrieş.

Revin şi internaţionalii

Andrieş îi va avea la dispoziţie şi pe cei 4 internaţionali reveniţi luni noapte de la echipele naţionale. Apolzan, Asoltanei, Păiuş şi Mledenciu vor fi băgaţi direct la muncă de antrenor. „Pauza a picat bine, ne-a prins bine. În ultimul timp am făcut antrenamente ceva mai tari pentru încărcarea bateriilor. Din păcate nu i-am avut pe toţi la pregătire, dar au fost la echipele naţionale pentru că patru jucători de la Energia ne-au reprezentat. Pentru ei a fost o perioadă de pregătire acolo, le-a fost bine profesional că oricine vrea să joace la naţională. Acum se vor pregăti alături de echipa care îi şi plăteşte”, a mai comentat antrenorul care a calificat echipa în sezonul trecut în Cupa Cupelor. Acum, cu 5 etape înainte de final, Andrieş e foarte aproape de îndeplinirea obiectivului, clasarea în primele 8, ceea ce ar duce la o nouă calificare la turneul final al Cupei României.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: