Start la stagiul din Turcia !

Pandurii au ajuns de ieri în primul stagiu al iernii, din Antalya. Dacă steliştii îngheaţă în condiţiile polare de la munte, Grigoraş şi-a dus elevii să se antreneze la temperaturi de 20 de grade Celsius. Un litunian surpriză a mers cu avionul alături de panduri.

Gorjenii au plecat sâmbătă cu 23 de jucători de la Tg Jiu, l-au „pescuit” pe Cardoso din Bucureşti şi l-au luat cu ei şi pe un atacant litunian de 22 de ani, fost internaţional de tineret.

Alergarea e pe primul plan

Grigoraş a reunnţat la stagiul montan şi a programat 2 cantonamente în Antalya. Primul din ele va fi axat pe pregătirea fizică iar al doilea pe cea tehnico tactică. Pandurii au zburat ieri de dimineaţă spre Antalya iar călătoria a durat doar o oră şi jumătate, practic o treime din timpul petrecut pe autocar de la Tg Jiu la Bucureşti. Gorjenii n-au fost singuri în avion, ci acompaniaţi de alte 2 echipe din Liga Întâi, CFR Cluj şi Astra Ploieşti. Practic în această perioadă, aproape toate echipele din prima ligă de la noi se vor muta în Antalya. Panduriis-au cazat la Belek, la 30 de kilometri de Antalya, în hotelul Limak Arkadia şi au efectuat deja un antrenament în condiţii perfecte, temperaturi de 18-20 de grade Celsius.De astăzi vor da însă de greu. Grigoraş le-a programat câte 2 antrenamente pe zi sub stricta supraveghere a preparatorului fizic, Gheorghe Avram. „Vor alerga cam 9-10 kilometri la fiecare antrenament”, spune acesta. Pe lângă Neagu, sosit în probe de la Real Murcia, gorjenii au mai luat un jucător cu ei. E vorba de Deyvidas Matulevicius, un tânăr atacant, de numai 22 de ani, care a evoluat în ultimul sezon la Zalgiris Vilnius. Matulevicius a marcat 19 goluri în 31 de meciuri sezonul trecut şi e fost internaţional de tineret al Lituaniei, pentru care a înscris de 6 ori în 13 meciuri. Atacantul, evaluat la 200 de mii de euro, va încerca să-l impresioneze pe Grigoraş în cele 3 meciuri de verificare programate în acest prim stagiu care se va încheia pe 27 ianuarie.Deiv

Meci amical: Pandurii II – Jiul Rovinari  2-1 (1-0).

Rezultate turneu amical handbal „Cupa Banatului”:

CS Caraş Severin - Energia 33-28  ,    Poli Timişoara – Energia 26-26

U Cluj – Energia 40-36

as Matulevicius

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: