Stiri din sport

Stângă a fost la Tismana în weekend

Căpitanul pandurilor, Florin Stângă a rămas în Gorj în acest sfârşit de săptămână după ce Cârţu le-a interzis părăsirea localităţii în week-end. Stângă este de acord cu măsura luată de antrenor amintind de meciul de vineri cu CFR. Căpitanul pandurilor şi-a petrecut zilele libere la Tismana. Cu familia. „Mie mi se pare o măsură foarte bună aceasta, nu puteam să mai plecăm acasă pentru că urmează un meci dificil peste câteva zile cu CFR. Era şi greu să plecăm pentru că majoritatea stăm departe de Târgu-Jiu, eu aş fi făcut 11 ore numai pe drum, Chibulcutean chiar mai multe” a explicat Stângă.

Pârvu semnează azi cu Jiul Petroşani

Mijlocaşul echipei Pandurii, Lucvian Pârvu, a fost ieri la Târgu-Jiu pentru a rezolva problema transferului său la Jiul Petroşani. Acesta şi-a luat deja actele de la Pandurii şi azi va semna contractul pentru împrumutul la Jiul Petroşani pentru un an. „Am discutat cu cei de la Jiul detaliile contractului şi ne-am înţeles dar aveam nevoie de acordul celor de la Pandurii. Mi s-a dat fără probleme acest acord şi actele necesare şi sper să nu mai apară alte probleme şi să semnăm”. Pârvu s-a antrenat săptămâna trecută cu Jiul Petroşani, echipă la care este dorit un alt pandur, Ionuţ Luţu.

Cârţu: „Ar fi o minune să ne calificăm!”

Antrenorul Sorin Cârţu s-a declarat mulţumit de schimbarea de generaţii de la echipa naţională şi de jocul tricolorilor din meciul cu Franţa dar crede că doar o minune mai poate califica naţionala. „Am încredere în Răzvan Lucescu! De ce nu? Este un antrenor valoros, cu puterea de a crede în anumite nebunii. Cred că trebuie luat mai degrabă ca un test, nu ca un meci de calificare. Este utopic să spui că te duci să obţii trei puncte în Franţa, într-un meci de calificare. La noi chiar ar fi o minune să ne calificăm la Campionatul Mondial. Dar fotbalul are atâtea feţe. Ar trebui să cerem prea multe de la zeul fotbalului, pentru că în fotbalul românesc sunt foarte rare minunile, iar după calificarea lui Dinamo, ar fi cam multe minuni pe metru pătrat“, a spus Cârţu.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: