Stiri pe scurt

Arrieta poartă ochelari în timpul liber

Atacantul Arrieta care se află în aceste zile în Antalya a precizat că n-ar fi avut timp să meargă în acest timp în Spania şi să şi întoarcă în timp util pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire. Jucătorul a rămas în acelaşi hotel cu staff-ul echipei Pandurii unde sunt şi alţi trei colegi de la Pandurii, Mingote, Tremonti şi Cardoso. În timpul liber el este în faţa laptopului pe care scrie sau citeşte presa, jucătorul folosind ochelari de vedere. El a mărturisit că nu are nevoie permanent de aceşti ochelari dar apelează uneori la ei când citeşte deoarece nu a dorit să se opereze până nu va renunţa la fotbal: „Când o să mă las de fotbal mi-am propus să mă operez ca să pot renunţa la ochelari. E o problemă mai veche, de la 17 ani am purtat mereu ochelarii dar nu la antrenamente şi meciuri ci numai în timpul liber. Nu e o problemă gravă şi de aceea am tot amânat operaţia.”

Cardoso a adus fotografia soţiei în Antalya

Brazilianul Cardoso nu se desparte nici în cantonament de soţia sa Eloisa. Jucătorul a adus cu el un tablou de la nunta care a avut loc recent în Brazilia şi o fotografie a tinerei sale soţii pe care o ţine pe noptieră. Căsătorit în luna decembrie, chiar de Crăciun, Cardoso vorbeşte zilnic cu soţia sa pe internet sau la telefon. Fundaşul a precizat că ar fi dorit să o aducă pe Eloisa în România încă de la începutul anului dar ea nu este obişnuită cu frigul de aici: „La noi în Brazilia sunt cam 38 de grade acum şi dacă ar fi venit în România nu s-ar fi obişnuit cu frigul de acolo. În plus nu avea ce face la Târgu Jiu, nu ştie limba, nu cunoaşte pe nimeni şi nu putea rămâne acolo fără mine. Aş fi vrut să fie cu mine aici în aceste cinci zile dar e greu să vină aici şi să se întoarcă în Brazilia pentru că face 20 de ore cu avionul, deci două zile le-ar pierde doar pe drum. Dar va veni în România când începem campionatul să locuiască cu mine.”

S-au antrenat la tenis cu piciorul

Cei patru fotbalişti care au ales să nu revină în România pe perioada de cinci zile dintre cele două stagii de pregătire, au avut un program la alegere în primele două zile libere. Cardoso, Tremonti, Mingote şi Arrieta au mers pe plajă în timpul liber, au vizitat staţiunea Lara şi s-au antrenat la tenis cu piciorul pe unul din terenurile Hotelului Sera. Ieri, cei patru au avut un antrenament pe plajă iar după-amiază au apelat la echipamentul de antrenament pe care l-au păstrat la ei şi la mingii pentru a juca tenis în grădina hotelului. Astăzi ei vor avea din nou un antrenament normal, după cum au fost anunţaţi de antrenorul Sorin Cârţu, marţi urmând să intre în program cu echipa care va reveni în Antalya. Tot ieri s-au reunit la Târgu Jiu pentru antrenamente şi ceilalţi jucători care au revenit în ţară.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: