Stoica, dispus să rămână director la UM Sadu

Gheorghe Stoica, directorul tehnic al Romarm, s-a răzgândit în privinţa întoarcerii sale la Bucureşti. Acesta vrea să rămână în continuare la conducerea Uzinei Mecanice Sadu şi aşteaptă o nouă prelungire a mandatului. Interimatul lui Stoica va expira la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a mai fost prelungit şi în luna septembrie.

Gheorghe Stoica a încercat, în ultimele luni, să-şi găsească înlocuitor din rândul angajaţilor de la UM Sadu, însă încercările au eşuat, persoanele nominalizate de el nedorind să-şi asume atribuţiile de conducere. „Interimatul meu va expira pe data de 31 ianuarie şi urmează să am nişte discuţii cu superiorii mei. Dacă şefii mei vor decide să rămân în continuare la UM Sadu, mă voi supune”, a declarat Gheorghe Stoica, directorul fabricii de armament.

Autorităţile judeţului văd cu ochi buni prelungirea mandatului lui Stoica. „E foarte bine dacă dumnealui îşi doreşte să rămână la UM Sadu, pentru că de când este dânsul s-au văzut rezultatele. Miercuri mă voi deplasa la Bucureşti şi voi avea o discuţie cu domnul Tache. Pe lângă încercarea de a scoate UM Sadu din probleme şi de a salva locurile de muncă, domnul Stoica avea ca şi sarcină de serviciu să identifice una sau două persoane pentru a-l urma la conducere, dar dacă dumnealui îşi doreşte să rămână este foarte bine”, a declarat Alin Văcaru, prefectul judeţului Gorj. Acesta susţine că problemele Uzinei Mecanice Sadu au fost rezolvate. „Ceea ce este foarte bine e că locurile de muncă de la UM Sadu sunt păstrate şi se fac eforturi foarte mari pentru a se investi în utilaje de producţie, ceea ce înseamnă că vor fi costuri de producţie mai mici. Nu se pune problema de disponibilizări odată cu retehnologizarea uzinei”, spune Văcaru.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: