Transloc a redus cursele spre şi dinspre Dedeman

Societatea Transloc, cea care asigură transportul în comun la nivelul municipiului Târgu Jiu, a redus numărul curselor către şi dinspre Dedeman. Autobuzele de pe ruta Dedeman-Artego preluau şi călătorii din zona noului centru comercial Shopping City Târgu Jiu. Conducerea societăţii de transport în comun spune că a redus la jumătate numărul curselor pe acest traseu datorită numărului redus de călători.

Conducerea societăţii spune că a regândit acest traseu, pentru că la anumite ore sunt puţini călători pe această rută. Un cetăţean din Târgu Jiu a sesizat redacţia Pandurul după ce a stat câteva zeci de minute în staţie în aşteptarea autobuzului. „Era un autobuz la 8.10 şi în timpul săptămânii, dar şi în weekend. De joia trecută nu a mai venit. Am aşteptat circa 25 de minute autobuzul care nu a mai apărut şi m-am îndreptat spre staţia din 9 Mai, de la Liceul Sportiv. Dacă au schimbat orarul trebuiau să anunţe şi călătorii, aşa era normal. În staţii nu există vreun afiş sau ceva prin care să anunţe scoaterea vreunui autobuz din circuit”, a spus acesta.

Directorul societăţii Transloc, Vasile Căilean, spune că noul program a fost afişat în toate staţiile, dar şi în mijloacele de transport în comun. „Am refăcut programul pentru zona comercială. Anumite curse nu se justificau şi nu erau călători. Cursele care erau fără călători le-am scos pentru că nu se justifica această cheltuială Am lăsat 13 sau 14 curse, înainte erau încă pe atâtea. Cu o săptămână înainte de a face această schimbare, am pus în toate staţiile de urcare şi coborâre noul program, plus în mijloacele de transport”, a declarat Vasile Căilean.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: