Stoina comemorează eroul căzut la Revoluția din 1989

Ziua Eroilor este marcată și în comuna gorjeană Stoina. Autoritățile locale vor depune coroane de flori la monumentul eroilor din localitate, iar elevii Școlii Generale din Stoina au pregătit un program artistic.

Moment solemn astăzi în comuna Stoina. Reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local coordonați de primarul Ioana Bușe depun coroane de flori la Monumentul Eroilor din localitate. În fiecare an se întâmplă acest lucru pentru că este comemorat Ion Fota, căzut la datorie la Revoluția din 1989. Nu sunt dați uitării nici cei care s-au jertfit pentru patrie în cel de-al II-lea Război Mondial.

La Stoina sunt prezenți ca în fiecare an, pe lângă autoritățile locale, părinții și rudele lui Ion Fota. După festivitatea religioasă va fi organizat aici și un spectacol artistic susținut de elevii Școlii din Stoina, care au pregătit cântece și poezii patriotice. „Noi în fiecare an marcăm Ziua Eroilor pentru că am avut și noi un eroul din Stoina care și-a pierdut viața la Revoluția din 1989. Nu trebuie să uităm nici eroii din al II-lea Război mondial. O să depunem coroane de flori, iar elevii de la școală au pregătit un moment special”, a declarat Ioana Bușe, primar Comuna Stoina.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: