Stop înscrierilor la Palatul Copiilor

Se apropie Centenarul “Păsării Măiestre”

Peste 30 de brâncuşologi şi oameni de cultură, din ţară şi de peste hotare, sunt aşteptaţi la Târgu Jiu pentru a participa la manifestările ocazionate de Centenarul “Păsării Măiestre”. Simpozionul internaţional va avea loc pe data de 25 septembrie. Acţiunile vor debuta cu vizita la Casa Memorială a lui Constantin Brâncuşi, iar lucrările simpozionului se vor desfăşura în Sala Maură a Prefecturii Gorj. (D.M.)

Stop înscrierilor la Palatul Copiilor

Înscrierile la Palatul Copiilor s-au terminat cu aproximativ două săptămâni înainte de termen. Chiar dacă data limită era 1 octombrie, locurile s-au ocupat la majoritatea cercurilor din cauza avalanşei de cereri. Pentru anul şcolar 2010-2011, s-au înscris aproximativ 4500 de copii, cu vârste cuprinse între 5-18 ani, la un număr de 23 de cercuri. (D.M.)     

Deţinuţii, în vizită la mănăstire

Persoanele private de libertate merg în vizită la Mănăstirea Tismana. Cei 20 de deţinuţi selecţionaţi pentru a participa la activitatea ce va avea loc luni, 20 septembrie, execută pedeapsa în regim semideschis şi vor fi însoţiţi de lucrătorii din cadrul Serviciului Educaţie şi Asistenţă Psihosocială. (A.A.)

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: