Studenţii din Petroşani, atraşi la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia vrea să recruteze, în următorii ani, specialişti din rândul absolvenţilor universităţii din Petroşani. Conducerea companiei energetice va merge în oraşul hunedorean pentru a le explica tinerilor despre această oportunitate. CE Oltenia este interesată să atragă viitori ingineri în domeniul minier şi energetic.

„Ţinem aproape institutul de minerit din Petroşani, să începem să atragem ingineri tineri. Peste două săptămâni eu voi fi acolo. Am avut o discuţie cu rectorul. Mă voi adresa studenţilor din ani terminali, care îşi doresc să vină alături de noi şi să lucreze. Cam asta este politica pentru 2018 referitor la noii veniţi în companie. Nu putem spune că este un deficit de specialişti, încercăm să întinerim forţa de muncă. Media de vârstă în complex este de 49,6 ani”, a declarat Sorinel Boza, directorul general al CE Oltenia.

CE Oltenia a încheiat o colaborare cu cinci unităţi de învăţământ din Gorj pentru formarea de personal calificat pe anumite meserii începând cu anul şcolar 2017-2018. Va mai avea de aşteptat câţiva ani, până când aceştia vor termina studiile, pentru a-i putea încadra în câmpul muncii.

Vizualizări: 1,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: