Studiile superioare, fără căutare la bursa locurilor de muncă

Aproape 40 de angajatori din Gorj au confirmat până acum participarea la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din data de 19 aprilie. Agenţii economici vin cu peste 300 de locuri de muncă pentru gorjenii care vor să lucreze. Mare majoritate a job-urilor sunt destinate persoanelor fără studii superioare.

Din cei 165 de agenţie economici din Gorj contactaţi de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, doar 36 a şi confirmat participarea la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Aceştia din urmă vin în întâmpinarea gorjenilor care se află în căutarea unui loc de muncă cu câteva sute de job-uri. În mare parte, sunt destinate persoanelor cu studii medii. Cele mai multe locuri de muncă sunt de lucrător gestionar, şofer, vânzător, agent de turism şi confecţioner textil. „Conform monitorizărilor preliminare în ceea ce priveşte Bursa Locurilor de Muncă se înregistrau peste 300 de locuri de muncă. În continuare vom contacta agenţii economici din judeţ, care să participe la acest eveniment cu oferte de muncă”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

Din totalul de locuri de muncă oferite de angajatorii înscrişi până în prezent la Bursa Generală a Locurilor de muncă doar 31 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Se caută inginer electromecanic(5 posturi), inginer TCM (5 posturi), inspectori de asigurări (11 posturi), consilier economic(1 post) şi consilier financiar (9 posturi).

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în data de 19 aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu.

Denumire activitate        

Număr de locuri de muncă oferite

Lucrător gestionar

67

Vânzător

20

Şofer

20

Agent de securitate

18

Confecţioner textil

14

Agent de turism

10

   

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: