Sub zodia egalului

Pandurii au încheiat la egalitate şi al treilea test din acest an, 0-0 cu muntenegrenii de la Zeta Golubovci. Pandurii dau semne de îngrijorare în atac, reuşind să marcheze doar o dată în 3 amicale.

Pandurii – Zeta Golubovci (locul 11, Muntenegru)  0-0

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Paraskevas, Vlad – Predescu, Anton, Cristea – Grigoraş, Popin, Nicoară.

Au mai jucat: Pleaşcă, Alaverdashvili şi Matulevicius (toţi trei din minutul 45), Rada şi Buleică (din minutul 60), Rusu şi Lemnaru (din min. 70), Piţian (min. 75), Cocină (min. 80)

Remize pe bandă rulantă

Pandurii au remizat, 0 la 0 cu muntenegrenii de la Zeta, penultimul loc în campionatul intern. Printre titulari s-au regăsit noile achiziţii Paraskevas, Anton, Nicoară şi Predescu, dar şi Alex Grigoraş, fiul fostului antrenor al pandurilor. Acesta din urmă a semnat şi cea mai mare ocazie a gorjenilor, reluând pe lângă din câţiva metri. Voiculeţ trebuia să fie titular, dar a simţit dureri la gleznă la încălzire şi a preferat să nu rişte. Pustai l-a trimis în locul lui pe teren pe Predescu. „E un prim test în acest stagiu. O partidă viu disputată în condiţii meteo nefavorabile, ploaie şi vânt. Sunt mulţumit de cum au jucat băieţii, un adversar destul de incomod şi care anul trecut ne-a învins cu 3-0. În prima repriză am avut ceva ocazii, nu am marcat, forma foarte bună a portarul advers a fost să fie egal, 0-0. În partea a doua s-a rulat tot lotul de jucători, un joc bun de pregătire”, declară Eugen Pîrvulescu. În meciul de duminică seara nu au evoluat Răduţ şi Nistor, ajunşi în ziua meciului în cantonament, dar şi Băcilă, reîntors şi el duminică după naşterea primului copil, şi Ibeh, încă nerefăcut. Următorul test al pandurilor e miercuri contra chinezilor de la Jangsu.

3 – egalul cu Zeta e al treilea din tot atâtea amicale pentru pandurii în această iarnă. În primul stagiu din Turcia, gorjenii au terminat nedecis meciurile cu Volga Novgorod (1-1) şi Horizont Turnovo (0-0)

„Ne dorim să înscriem în campionat. Acum nu am marcat, dar cu siguranţă la meciurile viitoare vom marca şi astfel vom câştiga şi amicalele pentru că victoriile aduc victorii. E important meciul de pe 23 februarie, meciul de la Ceahlăul.” Eugen Pîrvulescu

2 – jucători ratează al doilea stagiu din Antalya din cauza accidentărilor, Karim (operat recent de apendicită) şi Mamele (la tratament la Bucureşti după o accidentare la tendon)

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: