Subprefectul Romanescu, posibil candidat la primăria Târgu-Jiu

Deputatul Severus Militaru îl vede pe Marcel Romanescu drept cel mai bun candidat al Partidului Democrat-Liberal  pentru  Primăria Municipiului Târgu-Jiu, în 2012. „Are o imagine foarte bună, a făcut multe lucruri pentru judeţ ca deputat, a candidat la parlamentare şi era cât pe ce să-l încurce pe Victor Ponta”, aşa-l descrie Militaru pe actualul subprefect de Gorj.

În 2008, Romanescu a obţinut un scor care i-a surprins pe mulţi, în alegerile parlamentare, în jur de 30% la Târgu-Jiu, în condiţiile în care a avut de dus o luptă politică dură contra lui Ponta şi a PSD-ului.

Subprefectul Marcel Romanescu  spune că declaraţia lui Militaru este „onorantă”  şi nu exclude o revenire în cadrul Partidului Democrat-Liberal, totul depinde însă de rezultatul alegerilor interne de pe data de 19 martie.

„Pentru mine ar fi onorant să candidez pentru una din funcţiile de conducere de la nivelul judeţului Gorj. Întoarcerea mea în politică se va face într-o zi, fără doar şi poate”, a declarat pentru Radio Infinit, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: