Sucursala Divizia Minieră, în reorganizare. Ce directori pleacă!

Complexul Energetic Oltenia (CEO) organizează licitaţie pentru un studiu de fezabilitate pentru staţiunea Săcelu. Managerul Laurenţiu Ciurel a declarat că la Săcelu sunt mari scurgeri de bani şi că se impune schimbarea directorului Nicolae Rotaru. O reorganizare a activităţii va fi la nivelul întregii Sucursale Divizia Minieră, a anunţat Ciurel. Această reorganizare va fi făcută în două săptămâni. Astăzi se reuneşte în şedinţă conducerea CE Oltenia.

Managerul Laurenţiu Ciurel spune că a acordat cinci miliarde pentru o amenajare de bun simţ a plajei din Săcelu. „La Săcelu încălzirea costă 250 de milioane de lei. La Săcelu să avem plajă decentă, cu cabine, pe decursul acestei veri. M-am dus să văd ce s-a făcut și noroc că nu s-a cheltuit tot, 1,7 miliarde, dar nu sunt mulţumit“.

Acesta propune o reorganizare a Diviziei Miniere. „E o reorganizare, suntem mai puțini, dar văd că nu e nicio problemă. Nu se plânge nimeni. La fel se va întâmpla în zona minieră. Mai am o sursă, dacă reușesc să stopez anumite scurgeri e ca și cum aș mai porni un grup. Dacă pornești un grup CEO va câștiga niște bani și dacă se opresc anumite scurgeri se vor câștiga niște bani“, a spus Ciurel.

Potrivit unor surse, noua organigramă a companiei, în care vor fi vizibile modificările, va intra în vigoare în aprilie. Schimbări vor fi şi la EMC Motru şi EMC Jilţ, unde s-ar părea că actualii directori Cosmin Ceauşescu şi Vasile Râbu vor fi înlocuiţi. Pentru postul lui Ceauşescu este luat în calcul un alt Ceauşescu, Petre Ceauşescu, iar pentru Râbu încă se negociază.

STUDIU

Ofertele pentru a realiza studiul pentru amenajarea Staţiunii Săcelu trebuie depuse până pe 18 martie. Valoare estimată este 35.000 lei.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: