“Suntem peste cei de la Ploiesti !”

Energia Pandurii cauta prima victorie pe teren strain din acest sezon duminica de la ora 11.Elevii lui Andries joaca in deplasare cu CSM Ploiesti, o echipa ce le-a dat mari batai de cap la turneul amical de la Targu Jiu.

Energia e in grafic dupa primele 4 etape. Doua victorii si doua esecuri au elevii lui Andries pana acum si ocupa un caldut loc 7 in clasament. Pentru a se mentine insa in obiectiv, Energia e obligata sa castige si meciuri in deplasare. Cu Ploiestiul e o ocazie excelenta mai ales ca meciul se va disputa la Plopeni, sala din Ploiesti fiind inca in renovare.

“Suntem in garda!”

Andries cunoaste foarte bine adversarul de duminica si nu il subestimeaza. Ploiestenii au fost prezenti la turneul amical de la Tg Jiu si au scos un egal cu Energia. In primele 4 etape, nou promovata a obtinut o victorie, un egal si doua esecuri si ocupa locul 11 in clasament. „E nou promovată, dar a reuşit rezultate notabile. A câştigat la Timişoara, a făcut egal la Satu Mare şi a pierdut acasă cu HCM Constanţa, dar după ce la pauză era condusă doar cu un gol, aşa că ne aşteaptă un meci greu. Este un meci în care dacă vom juca precum am făcut-o cu Satu Mare vom reuşi să câştigăm. Suntem în gardă în ceea ce-i priveşte încă de la turneul de la Târgu Jiu. Am zis atunci că este un foc de paie, dar campionatul a arătat că poate oferi foarte multe surprize. Sunt trei echipe care emit pretenţii la primele locuri, Constanţa, Bacău şi Odorhei. Celelalte echipe sunt echilibrate. Contează ziua, contează forma de moment sau arbitrajul. Ca lot, din punct de vedere valoric, suntem peste cei de la Ploieşti, dar ştim ce am păţit cu ei la Târgu Jiu şi trebuie să ne luăm măsuri”, a comentat Andries.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: