Supermarketul LIDL din Târgu Jiu, inaugurat la 1 octombrie

Supermarketul LIDL din zona CAM se va deschide începând cu data de 1 octombrie. Inaugurarea a fost anunţată oficial de către reprezentanţii firmei nemţeşti prezenţi la recepţia lucrărilor care a avut loc în urmă cu două zile. Noul supermarket va asigura locuri de muncă pentru aproximativ 35 de persoane. Cei interesaţi pot trimite CV-ul, însoţit de o scrisoare de intenţie, la LIDL Discount SRL, jobs@ lidl.ro.

Supermarketul LIDL, construit în locul fostei Fabrici de Cărămidă din zona CAM, va fi inaugurat în data de 1 octombrie. Acest lucru a fost anunţat deja municipalităţii de către reprezentanţii firmei nemţeşti, prezenţi la recepţia lucrărilor care au avut loc în ziua de 2 august. “În urmă cu două zile a avut loc recepţia lucrării la care au participat alături de reprezentanţii firmei LIDL şi reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu. În momentul de faţă, efectuăm ultimele retuşuri, iar în zilele următoare vom marca şi amenaja parcarea. Sperăm ca până la sfârşitul săptămânii viitoare toate lucrările să fie finalizate, supermarketul urmând să fie inaugurat în data de 1 octombrie”, a declarat Nicolae Rusu, şef şantier LIDL. Firma nemţească va deschide în acelaşi timp magazine similare în mai multe oraşe din România.

Se depun CV-urile pentru angajări

Supermarketul va asigura peste 35 de locuri de muncă: vânzători, contabili, şefi de magazine şi agenţi de pază. Potrivit anunţurilor publicate pe lidl.ro pachetul salarial este peste medie. În cazul şefilor de magazine, candidaţii ideali trebuie să întrunească anumite condiţii: absolvenţi de studii comerciale, experienţa profesională constituie un avantaj, amabilitate, rezistenţă la stres, capacitate de conducere, comunicativitate, spirit de echipă, bune capacităţi organizatorice, putere de convingere şi motivare a echipei. Pentru vânzători pot opta şi persoanele care nu au studiile finalizate. În ambele situaţii cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj.

CV

Persoanele interesate pot trimite CV-uri, însoţite de scrisori de intenţie la Lidl Discount SRL, [email protected].

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: