Suporterii cer demisia lui Badea

Ionuţ Badea a intrat serios în gura suporterilor. Rezultatele foarte slabe din debutul sezonului dar şi atitudinea tehnicianului piteştean îi scot din sărite pe fanii care cer acum demisia acestuia! Cel mai ingenios dintre ei a lansat chiar şi o petiţie pe internet către bossul Condescu căruia îi cere să-l dea afară pe Badea.

Un lucru e clar. Tot mai mulţi suporteri ai pandurilor îşi pierd răbdarea cu echipa adusă de Ionuţ Badea de la Internaţional. Tehnicianul nu mai are parte de momentele liniştite de la Curtea de Argeş şi începe să simtă din ce în ce mai tare presiunea fanilor gorjeni.

„Afară cu Badea!”

După ce săptămâna trecută a fost luat la rost de un suporter la finele antrenamentului, lucrurile s-au înrăutăţit după ce Badea şi elevii săi au bifat la Cluj al şaselea meci consecutiv fără victorie. Pandurii sunt ultimii în liga întâi iar acum un fan care se semnează Cornel Bârsan a depus o petiţie online adresată bossului Condescu prin care cere imperios demiterea tehnicianului. „Respectăm suporterii, au fost deosebiţi, au fost alături de noi dar nu se pune problema înlocuirii lui Badea la momentul actual” e reacţia conducerii prin vocea preşedintelui Pârvulescu.

Lucrat din interior?

„Suporterul” care a lansat petiţia ar putea fi însă chiar cineva din interiorul clubului! Asta reiese practic din fraza „şi dumneavoastră domnule Condescu ştiţi foarte bine atitudinea arogantă a lui Ionuţ Badea faţă de angajaţii clubului!” Pârvulescu are însă o explicaţie hilară încercând să înţeleagă de unde cunoaşte suporterul respectiv atitudinea lui Badea la adresa angajaţilor clubului. „Nu ştiu de unde până unde şi-a dat seama el că Badea e arogant...Poate că îl vede la meciuri că stă mai concentrat, dar de acolo până la a zice că Ionuţ Badea e arogant nici nu se pune problema. Poate vi se pare că nu comunică prea mult cum stă el, cum are privirea pe banca de rezerve dar nu se pune problema să nu comunice cu angajaţii clubului sau cu conducerea. Eu zic că aparenţele înşeală”.

Tactică falimentară

Fanii sar la gâtul lui Badea şi din cauza faptului că a renunţat prea uşor la jucători ca Popete sau Chibulcutean şi mizează obsesiv pe oamenii săi aduşi de la Piteşti. În 6 meciuri la cârma pandurilor, Badea a obţinut doar 3 puncte şi nicio victorie. „Dacă suporterii ne fac echipa unde ajungem? Deci responsabilitatea e a staffului tehnic, eu cred că Ionuţ Badea introduce cei mai în formă jucători la momentul respectiv. Haideţi să mai avem un pic de răbdare. În primele etape am întâlnit echipe foarte bune. Am fost viciaţi cu Unirea Urziceni, ni s-a anulat un gol valabil, erau încă două puncte. Cu Dinamo am avut gol valabil, deci două şi cu două aveam patru puncte şi eram acum altfel în clasament. Am fi avut şapte puncte, eram la mijlocul clasamentului şi nu mai zicea nimeni nimic”, a încheiat Pârvulescu.

4 semnături strânsese până ieri petiţia suporterului.

3 puncte a adunat trupa lui Badea în primele 6 etape. Este cel mai slab start de sezon al pandurilor din 2005-2006 atunci când gorjenii, la debutul în prima ligă, au pierdut primele 6 jocuri!

3 goluri marcate şi 9 primite e bilanţul de până acum al pandurilor cu Badea la timonă.

Ce credeţi ar trebui ca Badea să fie demis de la Pandurii? Şi cine i-ar putea lua locul? Spuneţi-vă părerea.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: