SURSE: Candidaţii PDL Gorj la parlamentare

PDL Gorj trebuie să-şi stabilească lista cu candidaţii la alegerile parlamentare. Cel mai probabil, acestea vor fi organizate pe 25 noiembrie, însă până la finalul acestei luni decizia va fi luată.

La PDL doi candidaţi sunt cunoscuţi de pe acum, Severus Militaru pe Colegiul 4 şi Ion Ruşeţ pe Colegiul 1 Senat. Potrivit unor surse din rândul primarilor PDL, pe colegiul 5, cel pe care în 2008 l-a câştigat Vasile Popeangă (PSD), ar putea candida Dumitru Modrea, fost viceprimar în Turcineşti şi candidatul PDL la alegerile din 10 iunie. Întrebat despre această intenţie, Modrea a mărturisit că s-a gândit la această posibilitate, dar nu a luat o decizie până în acest moment, însă va avea o discuţie cu şeful PDL, Ion Ruşeţ. Pe colegiul 3, ocupat acum de Cosmin Popescu, ar putea intra Dan Vâlceanu. Prim-vicepreşedintele PDL Gorj a declarat că în acest moment nu-şi doreşte să candideze la alegerile parlamentare, dar dacă partidul îi va solicita o va face. 

Pe colegiul 1, contracandidatul lui Dan Ilie Morega ar putea fi Ion Cupă, şef la Direcţia de Finanţe Gorj, iar pe colegiul 2 Novaci ar putea candida Maria Moţa, acesta fiind şi propunerea primarului din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: