Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surupăceanu – un posibil contracandidat al lui Cârciumaru

Veste interesantă ieri dinspre tabăra social-democrată care, pe lângă declaraţiile lui Puiu Diaconescu şi blocajul cu PDL, reuşeşte să se menţină în atenţia opiniei publice cu încă o informaţie care nu are cum să nu fie consemnată în contextul evoluţiei viitoare a PSD Gorj. Deputatul Mugurel Surupăceanu nu exclude posibilitatea de a candida la şefia PSD Gorj la alegerile ce vor avea loc în cadrul filialei în următoarea perioadă de timp. Parlamentarul social-democrat nu s-a pronunţat ferm pentru o candidatură prin care să-l concureze pe actualul preşedinte Florin Cârciumaru, dar nici nu a negat posibilitatea înscrierii sale în cursa electorală internă din PSD Gorj. Acesta a mai candidat şi acum doi ani la şefia PSD Târgu Jiu, unde a fost învins de actualul preşedinte Ion Roman Bărbuţi, viceprimar al oraşului.

Surupăceanu susţine că el găseşte binevenită orice competiţie democratică din interiorul unui partid. Deputatul afirmă că, deocamdată, se va implica în organizarea alegerilor interne din comunele şi oraşele existente în colegiul său, după care va lua o eventuală decizie. Parlamentarul declară că pentru o eventuală candidatură a sa are nevoie de sprijinul colegilor săi şi, în consecinţă, mai întâi va discuta cu aceştia, după care va lua o hotărâre finală. Surupăceanu spune că oricine are vechime în partid şi a muncit pentru organizaţie are dreptul democratic de a candida, fapt care lasă să se întrevadă o posibilă candidatură a sa la şefia filialei judeţene.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: