Surupăceanu a picat odată cu Geoană

Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, a comentat ieri plecarea din PSD a deputatului Mugurel Surupăceanu. Bucurescu spune că acesta are dreptate să fie nemulţumit, dar că se ştia că nu va mai fi susţinut pentru un nou mandat de când a fost de partea lui Mircea Geoană în războiul cu Victor Ponta. „Nimic nu este întâmplător”, a explicat Bucurescu ieri la un post local de televiziune.

Reporter: Aţi fost mai mulţi primari nemulţumiţi de conducerea PSD, acum şi un parlamentar, care şi-a dat demisia. Cum comentaţi?

Sorin Bucurescu: Au fost câteva voci de primari, nu multe, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat. Nu noi, primarii, am hotărât candidaţii. Vreau să le transmit candidaţilor să se ducă ei la emisiuni şi la cetăţeni, să nu apeleze la sprijinul primarilor. Să nu mai dea vina pe primari că sunt trădători. Şi-au dorit funcţii, să facă eforturi să le obţină.

Rep.: Oricum vor apela la dvs., să îi ajutaţi.

S.B.: Nu ştiu dacă o să mai merg cu vreun candidat din poartă în poartă. Să pună osul la muncă, cum am făcut şi noi la locale. Cei care doresc să fie în parlament să îşi facă temele, să afle problemele din fiecare localitate, să vină cu soluţii.

Rep.: Şi dacă veţi supăra conducerea partidului?

S.B.: Pe mine nu mă ţine partidul. Eu rămân în PSD pentru domnul Călinoiu. Când nu o să-mi mai răspundă nici dumnealui la telefon, plec. Nici nu mă duc la lansarea candidaţilor de la Bucureşti.

Rep.: Nu veţi merge la acţiunea de pe Arena Naţională?

S.B: Nu voi fi prezent nici eu, nici un alt om din Slivileşti. Să mă excludă din partid, dacă până acolo se va ajunge. Şi de domnul Surupăceanu se ştia demult că nu va mai fi susţinut, de când a fost cu domnul Geoană. Nimic nu este întâmplător.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: