Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surupăceanu cere anchetă parlamentară

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu spune că "grupuri de interese" din PDL au legătură cu afacerea produselor etnobotanice şi anunţă că, începând de luni, va strânge semnături pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă.

Surupăceanu spune că decizia Guvernului Boc, ca produsele etnobotanice interzise să fie distruse în zece zile de la intrarea în vigoare a OUG, a dat posibilitatea comercianţilor de a vinde aceste droguri uşoare către populaţie, prin lichidarea stocurilor la preţuri foarte mici, sau către traficanţii de droguri.

Guvernul a interzis 36 de plante şi substanţe etnobotanice, printr-o Ordonanţă de Urgenţă adoptată în şedinţa de miercuri a Executivului, comercianţii urmând să beneficieze de o perioadă de tranzit de la intrarea în vigoare a actului normativ, pentru a distruge stocurile. Pe lista produselor etnobotanice interzise se află 27 de substanţe şi nouă plante, care sunt asimilate drogurilor.

Deputatul PDL Daniel Pirpiliu a declarat că afirmaţiile lui Surupăceanu privind implicarea unor grupuri de interese din jurul democrat-liberalilor în afacerile cu produse etnobotanice demonstrează că acesta a rămas în campanie electorală.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: