Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surupăceanu i-a dat peste nas lui Cârciumaru

Florin Cârciumaru a declarat ieri că Mugurel Surupăceanu vrea să plece din PSD Gorj şi să se înscrie în organizaţia partidului din sectorul 3.  “Deputatul Mugurel Surupăceanu a avut până acum funcţia de  vicepreşedinte în cadrul partidului. Acum spune că nu îl mai interesează nicio funcţie. Este posibil să vrea să plece la o organizaţie PSD de la Bucureşti“, a declarat preşedintele partidului, Florin Cârciumaru. Surupăceanu a declarat că nu au fost astfel de discuţii, în condiţiile în care Cârciumaru a povestit că cel din urmă şi-a anunţat intenţiile în ultima şedinţă.

“Dacă domnul Florin Cârciumaru a făcut această afirmaţie este poate înţeleasă greşit, nu au fost discuţii să plec din organizaţia PSD Gorj. Într-adevăr am spus că nu vreau să candidez pentru nicio funcţie, rămân simplu membru în biroul de conducere“, a spus Surupăceanu. Indirect, acesta s-a luat şi de ceilalţi doi parlamentari care mai vor funcţii de conducere la Gorj. „Nu este corect ca vreun deputat să mai candideze pentru funcţii în cadrul partidului, deoarece au ajuns destul de sus. Eu susţin primarii care candidează şi cred că merită să aibă aceste funcţii. O altă discuţie pe care am avut-o a fost aceea că vreau să candidez la o funcţie, dar la nivel central, însă tot din partea PSD Gorj“, a declarat deputatul Mugurel Surupăceanu.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: