Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Suspectat de fals şi uz de fals

În seara zilei de 9 septembrie a.cc., orele 20:00, acţionând pe DE 79 pentru verificarea legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri, poliţiştii Postului de Poliţie Plopşoru au oprit pentru control o autoutilitară la volanul căreia a fost identificat  S.N., de 35 ani, din comuna Negomir, judeţul Gorj.

          Întrucât bărbatul efectua transport de material lemnos, poliţiştii i-au solicitat documentele de provenienţă. Conducătorul auto a prezentat pentru control avizul de însoţire primar, document ce conţinea modificări, prin suprascriere.

          Existând indicii de săvârşire a infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, poliţiştii au constituit un dosar penal în acest caz.

          De asemenea, cantitatea de material lemnos transportată - 3,20 mc lemn de foc, specia cer, tăiat bocuri, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, fiind lăsată în custodia Ocolului Silvic Turcen

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: