Suspendarea lui Geoană, bine primită la PSD Gorj

Decizia luată de Victor Ponta, de a-l suspenda pe Mircea Geoană din partid a fost bine primită în PSD Gorj. Pesediştii au uitat că acum un an îl propuneau pe Geoană şef la statului.

Acum Geoană este aruncat ca o măsea „prostănacă”, iar cei care în toamna lui 2009 erau convinşi că el era cea mai bună soluţie pentru România nu fac decât să le dea dreptate celor care nu l-au votat. Suspendarea din partid pentru următoarele şase luni îl face pe fostul prezidenţiabil să devină un membru PSD de mâna a doua, colegii săi de la Gorj spunând că declaraţiile pe care le-a rostit în ultimele zile la adresa lui Victor Ponta l-au adus în situaţia în care se află. Nimeni nu-l mai face prostănac, dar toată lumea consideră că trebuia să îşi fi ţinut gura, deşi, atunci când a venit la Târgu Jiu şi s-a jucat cu lopăţica unor copii în Parcul Central părea la fel de „mare preşedinte” ca şi acum.         

Popeangă: A umblat cu şulfăneli

Deputatul Vasile Popeangă consideră că decizia luată de conducerea centrală a partidului nu trebuie comentată prea mult, Geoană primind cam ceea ce a tot căutat în ultima vreme. „Nu vreau să comentez prea mult pentru că este o decizie a forului nostru central, iar eu nu am fost la dezbateri ca să aflu argumentele pro şi contra. A greşit, asta e clar, pentru că nu avea nevoie partidul acum de aşa ceva. El oricum mai primise un avertisment. Trebuie şi să înveţi să pierzi pentru că şi el l-a ciuntit pe Ion Iliescu şi domnul Iliescu atunci nu l-a criticat. Când umbli cu şulfăneli, până la urmă ai parte şi de ele”, spune Popeangă.

Călinoiu: O decizie înţeleaptă

Prim-vicepreşedintele filialei, Ion Călinoiu, declară, la rândul său că decizia luată la nivel central este una cât se poate de „înţeleaptă”. Membrii PSD Gorj şi, mai ales liderii filialei, se aşteptau ca Geoană să aibă un alt comportament, lucru care nu s-a întâmplat, suspendarea acestuia nemaimirând pe nimeni. „În cele şase luni în care va fi suspendat va avea timp să se aplece foarte atent asupra iniţiativelor pe care le-a avut în ultima vreme. Poate aşa vede unde a greşit, mai ales de când nu este preşedinte. Nu-şi aveau rostul acum comentariile pe care le-a făcut la un an de la alegeri şi nu văd legătura cu Victor Ponta. Şi el ştia că are voci contra în partid şi nu îi convenea. Decizia luată la centru este una înţeleaptă”, menţiona, aseară Călinoiu.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: