Suspiciune de crimă, poliţia face anchetă

Poliţişti ai I.P.J. Gorj, sub coordonarea unui procuror criminalist, efectuează cercetări şi investigaţii pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul unui bărbat de 62 de ani, din comuna Dănciuleşti.

 

În dimineaţa acestei zile, orele 07.20, poliţişti ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Dănciuleşti, sat Dănciuleşti, judeţul Gorj, despre faptul că l-a găsit decedat pe vecinul său, T.D., de 62 ani.

O echipă de cercetare din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina s-a deplasat imediat la faţa locului. Victima a fost găsită chiar în apropierea locuinţei sale.Cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că victima prezintă multiple leziuni în zona capului.Existând suspiciunea că bărbatul a fost victimă a unei fapte comisă cu violenţă, la nivelul I.P.J. Gorj s-a constituit o echipă operativă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, specialişti criminalişti, medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj. Sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sunt efectuate activităţi de cercetare şi investigaţii pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul victimei şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: