Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Susţinător al lui Ponta, în echipa lui Romanescu

Co-președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că din echipa lui va face parte cunoscutul om de cultură Viorel Gârbaciu. Un om a cărui valoare profesională este de necontestat, dar care politic este de ani buni alături de PSD și de Victor Ponta. În campania electorală din 2012, Viorel Gârbaciu a apărut în clipul cu susținători ai lui Ponta, unde a spus: "Cred că toţi gorjenii cu scaun la cap nu vor risca să piardă şansa asta. Nepoţii şi strănepoţii ne vor blestema dacă vom rata o asemenea şansă. Votaţi Victor Ponta, să mergem la vot". Totodată, el îl compara pe Ponta cu fostul prim-ministru Gheorghe Tătărăscu. În filmul de campanie apărea şi actorul Eugen Titu, care vorbea despre Ponta de la Masa Tăcerii.

Romanescu a declarat că Viorel Gârbaciu are adeziune la PNL. „Domnul profesor Viorel Gârbaciu mi-a făcut onoarea deosebită de a se alătura acestei echipe. Dânsul a fost doar la PNL, în 2004 s-a hotărât să ia o perioadă de pauză pentru că îşi exercita mandatul de director la Şcoala Populară de Artă, dar acum a revenit“, a explicat Romanescu într-o intervenţie la un radio local. Marcel Romanescu a fost numit luna trecută președinte la PNL Târgu Jiu, de senatorul Tudor Barbu, cel care conduce de câteva săptămâni filiala Gorj. Romanescu a mai surprins zilele trecute și cu declarația că PSD, ca organizare, poate fi comparat cu un Mercedes și că și-ar dori ca PNL să ajungă măcar la 80% din acesta. (M.M.)

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: