Sute de locuri de muncă în Spania şi Germania. Salarii de până la 2.500 de euro

Oferta locurilor de muncă în străinătate este extrem de bogată şi în această lună la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania (804), pentru tehnician, inginer automatizări şi muncitori necalificaţi la cules de căpşuni. „Din Spania am primit recent oferta de la angajatorul nostru tradiţional care doreşte să angajeze persoane în domeniul agricol pentru campania 2018. Sunt 800 de locuri de muncă pentru femei şi cupluri, nu se solicită experienţă, nu se solicită cunoştinţe de limbă străină. Salariul oferit este de 40,43 euro brut pe zi. Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro pentru cheltuieli”, a spus Diana Văduva, consilier Eures în cadrul AJOFM Gorj.

De asemenea, în luna octombrie se va organiza la Braşov o bursă a locurilor de muncă în domeniul hotelier-gastronomic pentru persoanele care doresc să lucreze în Germania. Sunt disponibile următoarele posturi: opt posturi ospătar; două posturi recepţioner; patru posturi bucătar; un post coordonator evenimente; un post de ajutor de bucătar; un post organizator salon mic dejun; un post agent operaţiuni şi un post agent servicii clienţi.

„Posturile sunt oferite de Hotel Marriot Frankfurt. Salariul oferit de angajatorul neamţ este de 1.800 de euro până la 2.500 de euro brut pe lună”, au mai spus reprezentanţii AJOFM Gorj.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: