Tabăra de la Săcelu, pregătită pentru a-şi deschide porţile

Sute de copii din Oradea, Călăraşi, Craiova, Galaţi şi Constanţa îşi vor petrece o săptămână din vacanţa de vară în tabăra de la Săcelu. Prima serie este aşteptată pe data de 29 iunie. Centrul de Agrement Săcelu care are o capacitate de 50 de locuri/serie, în camere de 5 locuri şi grupuri sanitare proprii, televizoare racordate la cablu în fiecare cameră. Centrul dispune de bloc alimentar modern, sală de mese cu 200 de locuri, parc de joacă, terasă acoperită şi acces la internet.

Tabăra de la Săcelu este pregătită pentru sezonul estival. „Au fost efectuate lucrări de reparaţii la instalaţiile sanitare şi electrice; igienizarea spaţiilor de cazare, grupuri sanitare, spaţii de preparare a hranei şi servire a mesei; asigurarea materialelor necesare organizării programelor propuse elevilor pe întreaga perioadă a desfăşurării taberei; amenajarea bazei sportive, parcului de joacă şi a spaţiilor destinate activităţilor; revizii şi reparaţii necesare aparaturii frigorifice; asigurarea aprovizionării taberei cu substanţe dezinfectante şi materiale de curăţenie în cantitate suficientă; asigurarea alimentării cu apă potabilă rece şi caldă pentru blocul alimentar şi pentru anexe (băi, duşuri, grupuri sanitare); asigurându-se totodată şi condiţiile necesare spălării lenjeriei prin încheierea de contracte cu firmă prestatoare de servicii”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

În momentul de faţă, din cele 11 serii mai sunt neocupate două. „Avem descoperite doar capetele de serii şi vom încerca să le ocupăm şi pe acestea. În această vară, vom avea şi o tabără naţională de dans, în perioada 9-15 august. Nu am mărit preţurile faţă de anul trecut, am rămas în acelaşi tipar şi anume 35 de lei cazarea şi 30 de lei/masa pe zi, seriile rămânând în continuare de 6 zile, adică 6 pensiuni complete”, a menţionat Horaţiu Gorun.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: