Tabăra de la Săcelu, pregătită să-şi deschidă porţile

Tabăra de la Săcelu este pregătită să deschidă sezonul estival odată cu sosirea vacanţei. Părinţii care vor dori să-şi trimită copiii în această staţiune vor trebui să scoată din buzunar 390 de lei pentru un sejur de 6 zile pensiune completă, preţurile fiind aceleaşi cu cele practicate anul trecut. Cazarea se va face în vilă complet renovată, capacitatea Centrului de Agrement Săcelu fiind de 60 de locuri/serie. Anul trecut, aproximativ 1000 de copii din Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi, Prahova, Constanţa şi Bucureşti şi-au petrecut câte o săptămână din vacanţa de vară la Săcelu.

Pregătirile pentru deschiderea sezonului estival sunt pe ultima sută de metri la Centrul de Agrement Săcelu. Până în momentul de faţă, s-au efectuat lucrări de reparaţii la instalaţiile sanitare şi electrice; igienizarea spaţiilor de cazare, grupuri sanitare, spaţii de preparare a hranei şi servire a mesei; amenajarea bazei sportive, a parcului de joacă şi a spaţiilor destinate activităţilor, precum şi reviziile şi reparaţiile necesare aparaturii frigorifice. De asemenea, s-au luat măsuri pentru asigurarea materialelor necesare organizării programelor propuse elevilor pe întreaga perioadă a desfăşurării taberei; asigurarea aprovizionării taberei cu substanţe dezinfectante şi materiale de curăţenie în cantitate suficientă; asigurarea alimentării cu apă potabilă rece şi caldă pentru blocul alimentar şi pentru anexe (băi, duşuri, grupuri sanitare); asigurarea condiţiilor necesare spălării lenjeriei prin încheierea de contracte cu firmă prestatoare de servicii; precum şi asigurarea colectării şi îndepărtării igienice a reziduurilor lichide şi solide.

Conducerea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport a luat măsuri şi cu privire la promovarea ofertei turistice şi a programelor de vacanţă. „A fost întocmită oferta turistică atât pentru judeţul nostru, cât şi pentru trimiteri în alte judeţe şi a început promovarea acesteia prin pliante, afişe, presă, radio, televiziune prin care informăm elevii, părinţii acestora, tinerii şi cadrele didactice cu privire la conţinutul ofertei, tarifelor şi facilităţilor acordate, totodată fiind întocmite programe orientative ce cuprind o varietate de activităţi ce vor  fi propuse participanţilor. Preţurile sunt aceleaşi ca anul trecut şi anume 65 de lei/zi pentru cazare şi pensiune completă. Seriile vor fi de 6 pensiuni complete, iar un sejur costă 390 de lei. Se va intra cu cina şi se va ieşi cu prânzul”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: