Taberele la munte și la mare pentru copiii din centrele DGASPC Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj trimite 70 de copii în tabără la mare. Ei se vor bucura de un sejur de șapte zile la un hotel de trei stele din stațiunea Costinești, în perioada 13-19 iulie. Pe parcursul sejurului, copiii beneficiază de cazare și masă în sistem pensiune completă.

Cei 70 de copii care pleacă în vacanță la mare provin din patru complexuri subordonate DGASPC Gorj, respectiv: Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Novaci, Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială Târgu-Jiu și Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbunești. Ei vor fi însoțiți de personal de specialitate din cadrul complexurilor de servicii sociale menționate.

În perioada 5-11 august, alți 51 de copii din sistemul de protecție specială vor merge în tabără la Predeal. Costul total de circa optzeci de mii de lei este suportat din bugetul DGASPC Gorj.

„Ne bucurăm că reușim să le oferim astfel de momente de relaxare și distracție copiilor din sistemul de protecție specială, bucuria lor fiind o mulțumire sufletească pentru noi, cei care ne preocupăm permanent să le asigurăm condițiile optime pentru o bună dezvoltare fizică, intelectuală și emoțională“, a spus Laurențiu Diaconescu, director general.

Vizualizări: 564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: