Tâlhari pe băncile Colegiului „Spiru Haret“

Doi elevi ai Colegiului Naţional „Spiru Haret“ au ajuns de pe băncile şcolii direct în beciul poliţiei. Ei sunt în arest preventiv pentru 10 zile după ce la începutul săptămânii trecute au tâlhărit o colegă de-a lor din clasa a XII-a. Conducerea liceului a aflat de la oamenii legii de bravurile elevilor. Consiliul profesoral va decide acum ce măsuri vor fi luate împotriva celor doi elevii care au comis o faptă penală.

Cei doi elevii de 16, respectiv 17 sunt elevii a IX-a şi a XI-a la Colegiului Naţional Spiru Haret. „Eu am  aflat de la poliţişti ce s-a întâmplat, când au venit în şcoală să cerceteze cazul. Apoi mi-a spus şi eleva care a fost tâlhărită ce s-a întâmplat”, spune directorul Gheorghe Gorun. 

Cei doi elevi, unul din Moldova şi unul din Târgu-Jiu nu au mai comis până acum nicio faptă de natură penală. Ei aveau absenţe la şcoală, însă majoritatea dintre ele erau motivate cu adeverinţe medicale. „Cel de-a noua venea la mine în birou frecvent din cauza comportamentului. La învăţătură nu excela. Avea peste 50 de absenţe, majoritatea motivate prin adeverinţă medicală din spital că a fost operat şi câteva învoiri date de mine. Cel din Târgu Jiu avea numai 14 absenţe în semestrul întâi, medii bune dar o singură corigenţă. Toate absentele era motivate”, spune Gorun. Consiliul profesoral va stabili şi măsurile interne care se vor lua împotriva celor doi. Cel mai probabil elevul târgujian care este în clasa a XI-a va fi exmatriculat. Eleva tâlhărită îi cunoştea bine pe cei doi şi nu se aştepta la una ca asta din parte lor.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: