Tânăr de 29 de ani, în cătuşe după ce a vandalizat un bar

 Poliţiştii au reţinut un tânăr de 29 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În data de 10 septembrie a.c., la orele 17:10, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr provoacă scandal public în incinta unei societăţi comerciale.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul posturilor de poliţie Bîlteni şi Fărcăşeşti, care l-au imobilizat pe suspectul identificat în persoana lui B.V.C., de 29 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj.

Suspectul a fost condus la sediul Secţiei 5 Poliţie Rurală pentru audieri.

În fapt, din probatoriul administrat până în prezent, s-a stabilit că tânărul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a tulburat ordinea şi liniştea publică în incinta unui local de alimentaţie publică din comuna Bîlteni, provocând indignarea celorlalţi consumatori. De aici, suspectul a părăsit incinta localului şi a continuat să aibă un comportament violent, în sensul că a aruncat tomberoanele din faţa localului, inclusiv pe partea carosabilă a DE 79, perturbând traficul rutier. Ulterior, suspectul a intrat într-un alt local public din comuna Bîlteni, unde a distrus mai multe bunuri, însă, în cele din urmă, faptele acestuia au fost stopate de intervenţia poliţiştilor.

Întrucât faptele comise de către suspectul B.V.C. au provocat teamă şi indignare în rândul cetăţenilor, producând tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul zilei de astăzi, 11 septembrie a.c., poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv distrugere, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: