Târâtă de păr pe stradă. Cum a scăpat soţul bătăuş

O criză de gelozie s-a terminat cu o bătaie zdravănă, în toiul nopţii, pe o stradă din Rovinari. Orbit de furie, Gabriel (44 ani) şi-a lovit soţia cu pumnii şi picioarele, a trântit-o la pământ şi a târât-o de păr. Bărbatul nu este la primul episod violent. De fiecare dată, femeia l-a iertat.

Nu a mai putut suporta calvarul şi a decis să ceară ordin de protecţie împotriva soţului violent. În cei 20 de ani de căsnicie, femeia a avut parte de scandaluri şi umilinţe care au dus în cele din urmă la bătăi. La sfârşitul lunii trecute, femeia de 41 de ani şi-a luat inima în dinţi şi a cerut sprijinul poliţiei şi a judecătorilor. Asta după ce, într-un exces de furie, bărbatul a lovit-o cu sălbăticie.

Şi bătută, şi umilită

Se întâmpla pe 21 iunie, în jurul orei 23:50, când cei doi se aflau în oraş. În urma unor discuţii mai aprinse şi pe fondul unei crize de gelozie, bărbatul şi-a lovit de mai multe ori soţia. În drum spre casă, chiar în spatele magazinului Profi, femeia a fost luată de păr, trântită la pământ şi târâtă pe stradă. Şi cum nu l-au deranjat ţipetele nevestei, bărbatul a continuat să o insulte şi să-i arunce tot felul de vorbe grele.

Vrând să scape din mâinile agresorului, femeia a căutat refugiu la cumnata sa. În faţa blocului acesteia, rovinăreanca a avut parte de o nouă porţie de bătaie. Ieşindu-şi din minţi, Gabriel şi-a lovit soţia cu pumnii și picioarele în zona feței și a abdomenului.

Traumatizată, femeia a cerut sprijinul poliţiei şi ulterior instanţei, pentru evacuarea soţului bătăuş din locuinţă. „S-a menționat că reclamanta a mai formulat plângere împotriva soțului său, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, ce a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu și din care rezultă că soțul victimei a exercitat acte de violență fizică față de aceasta. S-a mai menționat că există martori la faptele descrise, că victima a  suferit leziuni fizice, însă nu deține certificat medico-legal”, potrivit datelor din dosarul de la instanţă.

Ajunsă în faţa judecătorilor, femeia a cedat şi a anunţat că renunță la cererea privind emiterea ordinului de protecție, motivând că s-a împăcat cu partenerul de viaţă. La rândul său, bărbatul şi-a luat angajamentul că nu-şi va mai agresa soţia.

Cei doi au împreună doi copii, de 17 şi 18 ani.

Vizualizări: 3,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: