Târgu Jiu: Artificiile de Revelion se mută în centru

Focul de artificii se mută în centrul orașului, anunță primarul Marcel Romanescu. În plus, promite municipalitatea, va fi și un concert, de Revelion, în Piața Prefecturii, imediat după ce vor fi oficiate căsătoriile la Poarta Sărutului.

Dacă în ultimii ani artificiile au fost lansate pe insuliță, de această dată, toată distracția se va muta în Piața Prefecturii. Primarul Marcel Romanescu a explicat de ce a luat această decizie: „Va fi un eveniment deosebit față de ce s-a întâmplat anterior. 31 decembrie, în noaptea de Revelion, ne vom întâlni în Piața Prefecturii, cu un concert și cu un foc de artificii. Se va realiza în Piața Prefecturii ținând cont de ce mi s-a întâmplat anul trecut. O parte dintre cetățenii municipiului Târgu Jiu au mers pe insuliță, unde se organiza evenimentul, o altă parte era în Piața Prefecturii. De data aceasta, tot evenimentul se va ține în Piața Prefecturii. Este locul cel mai bun pentru sărbătorirea trecerii dintre ani”.

Și în acest an, mai multe cupluri își vor uni destinele la Poarta Sărutului. Solicitări se pot face cu zece zile înainte de Revelion. „Așa cum am făcut în fiecare an, vom face și acele căsătorii. Nu avem încă numărul pentru că documentele se depun cu zece zile înainte de oficiere. Asta ar însemna că, undeva în jurul datei de 21 – 22 decembrie, vor depune documentele și rămâne să oficiez după ora 24, căsătoriile la Poarta Sărutului”, a mai transmis primarul Marcel Romanescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: