Târg săptămânal închis pentru modernizare

Târgul săptămânal din Tismana a fost închis. Autoritățile locale au luat această decizie pentru obținerea autorizațiilor de funcționare necesare, odată cu schimbarea denumirii din ”târg săptămânal” în ”Piață Agroalimentară”. Cu această ocazie se vor face și câteva modernizări impuse de normele pentru funcționarea în regim de piață.

Autoritățile locale din Tismana anunță cetățenii că aceste lucrări vor fi realizate cât mai repede, așa că cei care obișnuiau să vină aici în fiecare duminică pentru a-și vinde produsele vor beneficia în cel mai scurt timp de condiții mult mai bune.

”Târgul Săptămânal al orașului Tismana și-a schimbat denumirea în Piața agroalimentară Oraș Tismana. Din cauza acestei schimbări este necesară autorizarea acesteia la instituțiile abilitate, iar în acest moment se execută ample lucrări de modernizare, igienizare și dotare a pieței din orașul nostru. Acest lucru va afecta desfășurarea pieței în zilele de duminică pe o perioadă limitată de timp”, anunță primarul Petre Remetea.

Edilul din Tismana promite că piața va fi una modernă, care se ridică la standardele impuse pentru acest gen de activitate.

Vizualizări: 2,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: